Sunday, January 12, 2014

Sarah Joelle Jahnel

Sarah Joelle Jahnel Este ghinionist la Recall


Cand DSDS Recall în Bad Driburg de viță de vie Vorba de accident ONU: candidat Sarah Joelle Jahnel Nu ne obtine inel mult prea strâmt de la degetul ei. Degetul meu este obtinerea mai grasa si CANDIDATUL de "Germania cauta superstarul" 2013 intra in Panica. Un pic mai tarziu, ea, de asemenea, ranit version picior? I INCA mai sângereaza. Pentru Sarah Joelle Jahnel Recall 2013 Este sub o stea ghinion.


În Timpul DSDS Reamintim în Bad Driburg Cele patru fete Sarah Joelle Jahnel, Talina Domeyer, Romina Poschingerstraße? I Oksana Kolenitchenko formeaza grup ONU. Dar ELE Nu ar trebui Doar sa cante Împreuna, Dar, pentru o împarta? I, de asemenea, o camera de hotel în de candida? I. De la Zickenterror Este version aceste fete ASCU? Ite, Dar Nici o Urma. Concuren? Ii American Idol se inteleg bine Împreuna. "Acestea Sunt TOATE frumos Foarte. Am de FAPT, intotdeauna o astfel de ghinion si un Fost frica de catelelor pentru o veni la o camera", a SPUS Talina Domeyer. Desi fetele au ADUS o multime de haine, îngrijire Nu Este de ajuns pentru marele spectacol version fata Judecătorilor American Idol Dieter Bohlen, un "Tokio Hotel" Gemeni Bill si Tom Kaulitz si Mateo de "Culcha Candela" de la - Gasi cel putin candidasii rechemare . si asa Sarah Joelle Jahnel si Oksana Kolenitchenko fata pentru o obtine pe Drumul spre haine noi. Dar ce Timp version de conducere de viță de vie Vorba de teatru. Sarah Joelle Jahnel rupe inelul ei si apoi ramane blocat pe degetul lui. Version Timp ce degetul Este mai Grasa, pierde candidat American Idol Sarah Joelle Jahnel Intr-o Panica: "Sunt camera, ALTFEL sunt obtine INCA izbucnirea complet." Cleste Folosind Oksana Kolentchenko Incearca sa rezolve inelul. Dar asta Nu AJUTA SI în Cele DIN Urma ea preia ultimele agentii: forta bruta. Ea reuseste sa trageti inelul si Sarah Joelle Jahnel Este nespus de mult. Numai atunci fetele pot obtine version Cele DIN Urma noi costumele LOR de scena.


Se află über mehr American Idol 2013: teatru despre candidat Sarah Joelle Jahnel http://www.bild.de/unterhaltung/leute/jenny-elvers-elbertzhagen/zieht-in-den-container-32367878.bild.html       

















                                                             


No comments:

Post a Comment